Tja lala!

Det flyter på. Allt känns helt okej. Redan snart en vecka i skolan. Men har fått ett väldigt avslappnat schema. Laddar inför körning på onsdag, sedan blir det sista teori lektionen. Då får man dyka ner i boken och köra gärnet på datan. Man blir allt lite glad att komma tillbaka till plugget. . .Synd bara att det inte finns något att göra än. Men det kommer väl ikapp! //Daniel

Nu är det slut.

Bara att börja om på nu kula och ha jädrans kul igen. . Hoppas jag på, Käns som man har gått loss riktigot ordentligt de senaste helerna och skulle egentligen lägga sig lite på hyllan. Nu är det nästa vecka och 10 september som gäller. Sedan går man hålla på det lite. Min projektplan börjar att gå till enda med. Är bara den ekonomiska biten kvar. Men det är inte jag så haj på, där kommer jag allt behöva en extra hand :). NU KÖR VI!

Det är stort ,det är vitt, det är Wooow!

Suttit vid trummorna idag och lirat lite, men hinner inte med så mycket eftersom det är Feest om ett par dagar och massa att göra innan. Ska snart ta med notan och åka till bolaget och rensa hyllorna där sedan blir det till att städa och plocka ordning så allt blir så lätt som möjligt för i morgon då man ska baka tårtor och massa annat gott :).
// Dante

Falkenberg, här är min vecka!

Kom som en man

Nu är det bara ett få dagar kvar. Vad händer sedan?? säkerhets dosa, körkort, försäkringar och räkningar. . Nu förvinner allt och man ska stå på egna ben. Tur att man har ett år kvar på gymnasiet. .  Känner mig bränd idag och varit i solen hela dagen. Vilket i och för sig har varit väldigt skönt. Men nu ska man snart säga adjö från havet och stranden och packa ner och åka hem. Visst har man mycket spännande saker för sig där hemma med, men detta är verkligen livet att vara på hallands kusten. Ska snart ut på en väl behövlig promenad. se vart man tar vägen ikväll, har blivit piren ett par dagar i rad men nu får man nog ta in sig till stan. Annars så taggar man och lyssnar på skön pop rock och hyllar denna kvällen med. Rätt tufft att det finns internet här med, gör mig oerhört glad. Kommer snart lägga upp massa goda bilder här med som har tagits under denna vecka men bli inte fören vi är hemma på onsdag eftermidda ;).
// Danny"!
RSS 2.0