Sjukt nöjd!

Men ärligt varför har de inte kunnat göra bloggens baksida så fruktansvärt mycket lättare tidigare för??. Nu är det hur simpelt som helst att greja utan att man får fullständigt krupp! Får nu då en helt annan känsla av att sitta här när de går så jävla bra! :). Blir de snart att fara iväg mot jobbet, för en ytliggare en natt sedan så går man på lite ledigt igen och kör full rulle till helgen och på söndag, då är de bara ett år kvar till bolaget!!. - Solen skiner och det ös regnar!

Det börja med 2 olika bilmotorer och att den ena drack mer soppa än den andra men då får jag höra
- Dagens citat: De kostar la för fan lika mycket att fylla tanken ändå...

Drar jag mot jobbet!
Nilsson

Old fashion.!

Ingen som har sett någon bild på detta påhitt jag gjorde strax efter midsommar. Men tja, hellre sent än aldrig. Blir att svida om och bege sig mot gymmet!. Känner att de är ökning på gång!

// Nilsson

Klappande andetag!

Att lägga ett otroligt fokus på något som egentligen inte existerar borde ha ett fruktansvärt beröm, att leva i en värld som egentligen inte finns, alla ni ska ha beröm. Det är en otrolig känsla när man får känna på den riktiga verkligheten och se folks riktiga reaktioner när man säger något som ingen annan har hört. Allt vardagsliv har blivit något nytt. För det finns nya förutsättningar och nya mål för mig som människa. Varför ska någonting nytt vara annorlunda?. - Så sjukt trött på att ruta in allt, vill bara kunna ta dag för dag. Då blir det mer spännande! 

// Nilsson
RSS 2.0