Blogg eller ej??

Assa, nu känner jag såhär att jag skulle suttit studion och grejjat med låten, men blev inte så :/. Får jag allt, ja när då ska jag göra detta. Ska nog sitta och göra en blogg eller något till The Treasure. Men ja, fick reda på en kul grej att jag skulle få gå mannekäng för andréns :). Men har inte bestämt mig om jag ska jobba på söndag än eller ej. . Hmm. Får väl lösa detta på något vänster eller höger!
// Nilsson

Äpple!

Vet inte riktigt vad jag vill längre. Låter nästan alla bestämma åt mig. Känns rätt unket och tråkigt faktist, men händer ju inget annars sitter man man ju bara på en pall och inte gör ett skit. Kanske har bitit ett rätt surt äpple som riktigt segar ner hela en. Känns som en fredag i morgon men är bara torsdag. Jippe har nationella i svnska B. Kanske är de som tynger ner en alla jävla prov som kommer nu. Fattig som man är kan man ju inte ut och roa sig heller, jobbar hela tiden men löning får man ju aldrig någon gång ändå. Då känns allt bara rätt, man blir bara trött. Känner att man bara vill dunka sitt huvud i något. Är det rätt att beklaga sig själv här på bloggen. Men hade inget bättre att komma med. Kommer nog skaffa en till snart. Ska göra en till The Treasure hade jag tänkt. Lite roligt att lägga upp bilder och skriva lite vad som kommer hända. Ne, nu släcker vi nattlampan och drömmer något sött eller startar en film på Äppel datan!
// Nilsson

I Herrens namn!

För full hals, är det fruktansvärt kul band jag hittade på Spotify. hoppas verkligen jag kan hitta text på någon av dessa låtar för jag vill verkligen spela dem!!!.
Satt med pappa ute iköket idag och pratade om att vi ska stata eget vilket jag inte tror kommer hända. Men hade varit fruktansvärt kul :).
Det är ingen som är sugen på att höra ett band vid namn vid The Treasure. Vi är ett coverband som kör just de bästa cover hitsen i våran tappning. :)

Ska man se glad ut.

Insett tills nu att allt är kul om man bara ser det ur rätt vinkel. Men får bara inte tummen ur att göra ordning på basen och pianot i logic! Annars så går projektet framåt både företaget och studio.
Om man blickar fram så är det snart redan jul och äntligen så har man fått körkortet så att man kan ta en sväng förbi ullared och fylla bilen! Känns faktist rätt bra. Vill bara ha jobb svar nu!. Veckorna går fort och snuvan släpper inte. Vet inte vad man ska offra eller prioritera. Ska ha spelning i morgon och sedan bär det av till syster för Monopolkväll :). Kommer nog bli kul ska även åka till Göteborg i helgen och träffa hjärtats släkt :). Var ett tag sedan man fick ut något men känns som att detta inte heller va speciellt vetigt!. Haha, händer det alltså inget roligt längre som man vill skriva om????
// NILSSON
RSS 2.0