don't let it go!

Haha, underbar känsla när man igår för första gången på .. Hmm 8 år?, man står på ett par inlines'. FY skråen vad kul detta var att få uppleva igen, hejja vad det gick i på vägen när man far runt som en idiot på vägarna i larv. Ja det var väl tur att man åkte runt på dem igår och ej en dag som denna, ja har det regnat konstant sedan man vaknade, typ alla fall ;). Ska man snart bege sig mot ladan och alla små/stora spökena. Har även med mig Linn som ska få uppleva sitt kära 70-tal ;).

// Nilsson

140!

Att segla förbi, bara se saker man tycker om gör en så otroligt glad!
- Känner att något håller på att hända, något unikt och spännande.
Ramla in i någon och säga "Hej", sedan sluta med ett lyckligt slut. Hur ofta händer detta egentligen. Känner mig fantastiskt överraskad själv av att någonting sådant håller på att hända. Lysa upp, att känna att man får tillbaka öppnar upp en helt ny väg. Tror det inte det bara är så för mig. Glad för allt som finns runt omkring mig!.
Har varit en underbar dag, spännande och fullständigt impulsiv. Taggar detta och ger mig in i natten på jobbet och bara går runt med glada tankar!. Daniel Nilsson har varit en Helnöjd kille de senaste dagarna! :).

18.05

Varit en mycket trivsam dag idag! :). Härlig promenad och trevnad, har även hunnit med att börja riva på balkongen och ja, det går framåt allafall.. Se hur långt det bär med sig! :D. Ska nu snart dra iväg och rigga ljus på en teater scen och även fixa lite spökliga effekter.. Hmm hur ska detta gå tro! Bara hålla tummarna och vissla en vacker melodi!

// Nilsson
RSS 2.0