Men vad...

Sovmorogn?. WTF?! Kan man aldrig få kunna sova ut ordelntligt utan att vara uppe typ först!.
Va!? Pigg vid halv 8 och somande typ 2??. - Jättelångsvordom. Uppe med tuppen och känner mig schysst.
Nu blire Go' frukost och sedan bär det ut på annat äventyr. Se vad det blir av denna dag (:
PeacE!

Up or Down.!

Smaken är som baken! Ne har faktiskt varit en rogivade dag idag. hmm, vet inte om man ska tillägga så mycket mer om det. Men i morgon lär det hända grejer, Spelning och rep troligen hela dagen får se hur de blir. Men hoppas på ett uppehålls väder vilket det inte skulle bli.. Men Fan, hoppas kan man ju. Känns som att det är dags att släcka lampan och luta huvudet mot en kall kudde somna in till Band of Brothers och hoppas på att morgon dagen blir en schysst torsdag!.
PeacE!

Pump it out!

Är det bara och köra och visa vart de blåa skåpet ska stå. .!!!
Bra pass idag!!
Akta dig så inte dammsugaren kommer!!

Dynga!

Men Hallå??!
Fasen, åkte in till Telia de sa att jag skulle få min mobil lagad, dels Garanti och dels har jag Iphone försäkring på den. .. Nu får man ett mail att det inte gick på garantin.. Fuck you! Har ju försäkring på telefonen. Detta ska bara lösas. Riktigt illa annars!
PeacE!

Ta det en gång till..

Vänta vad är det som häner..
Shit, inte ens 2 månader kvar till studenten. .
Slut produktonen på G, Kavaj ska inskaffas, fotograf är bokad. .
Kan ju inte tagga mer än så. Kommer bli fullständigt galet!.
Vet inte hur man ska lägga upp det på något höger/vänster. Går så sjukt fort haha!
Placera sig i mittcirkeln och bara Skrika!!! Tar ett pass på detta så energin går ner lite!
PeacE!

Betrakta mig som fiende. ...

Bertakta mig som fiende eller vänd dig om och gå. Dyker upp från alla möjliga håll och kanter och tror att allt bara går att lösa Fuck Yeah!. Känner mig oerhört pigg och glad. Hållt på en vecka från idag och känner mig riktigt nöjd faktiskt. Får se hur länge det håller i min satan vad man känner sig skön efteråt. Solen går nu ner och min mage kurrar. Får bli en hårdmacka och en kopp kaffe. Taggar som satan för en bra dag i morgon och dess upptäckter.
I Guess det kommer bli trummor och träning på menyn även mer plugg. . Pepp  "NOT"
PeacE!

Fade in to hearts like a flower!

Nöjd med denna kväll och dag fått ordning på en del och känns allmänt lugnt.
Men kan ju överraska med att jag sitter med i Ds i skara stift och att jag ska vara med och vända på denna pannkaka :). Bara två månader kvar och man börjar allt bli lite nervös faktiskt. .. Känns inte alls allt för bra men tusan massa att planera och fixa! :D. Fotograf är nog spikad, inbjudan börjar ta form bokat dag för att köpa kostym och allt som tillkommer till de :D. Smokingen kirrad. Mhm, känner mig bra förberedd :).
PeacE!

Your perfume!

Att försöka ge sig på det som är omöjligt finns inte. Finns svar på allt, vill ge upp drömmen fören jag har försökt.
Kan inte klandra någon för någonting den inte har gjort. Är alltid något gott i det man menar, står för det och vill inte gömma mig i något hörn och bara låta tiden gå förbi. Har också en vilja som ska föras igenom utan att folk ska öppna sina munnar. Lovar att jag aldrig kommer att falla! Tror på det som gör att mina drömmar fortarande finns i mina tankar.
.D

Rör de é rör!, Rör de!

Förra påsken vet ja att de allt var sol ute då hade jag allt på mig en ursnygg stråhatt och fin öl i handen!.
Ne gud! iår blir det burgare och en Cola i handen! Stabilt som satan, blir till att vara nykter i morgon för att vara den som sitter bakom ratten i morgon, behövs nog en sådan helg med.
Ja, det är väl inte allt för kul att det ska snöa idag känns väl si så där. Men va fan!. Hoppas på gott sällskap så kanske även denna kväll kan bli grym! Även fast man inte vet hur man gör :D

In the rail card?

Ja det var låten man skulle sjunga!
- Riktigt trevlig dag idag, låten börjar ta sin plats. "Renoverat" totalt på utsidan, vaxning och svart målat listerna. Ser som ny ut. Trevligt värre! Nu blir det promenix med Ebba om hon väl hittar hit lokalsinne som en fisk fick jag som uppfattning . .Men hmm, jag tror ej detta stämmer! :D.
PeacE!
RSS 2.0