Om jag får.

Ett glatt leende utan tandställningen.
Men de var ett tag sedan den försvann men . . :D

Ska man det från början. .

Shit! Att se en bild får en att minnas allt. Är så fruktansvärt jobbigt när jag får se dig på ett foto. Det ryser i hela kroppen och saknaden blir enorm. Ögonen fylls av tårar och jag begriper inte att du bara finns i mina minnen. Saknar alla dagar man var hos dig och hälpte dig med allt och lite till. . . Att släppa och låta dig gå är det dummaste jag kan göra.
Saknar dig morfar.

Kan man bli nöjdare!

Varit en grym vecka! Den är inte slut än, i morgon är det Felicias Stora dag! :). Idag är det JULGODIS på hög nivå. Har tömt kameran på massa fina bilder :). Jobbat på familjens julkalaset och ska sedan åka med när dem är i lidköping :). Men nu hoppas jag på förvånande miner och en lyckad dag i morgon!!! :D

Danne!!!

Dela bulle, har jag bara hört sedan Maja kom hem från dagiset. Blev faktist en hel del, trodde inte det skulle bli så många, men lär väl ta slut innan det bli jul ändå. Tycker det alltid är lika kul att få baka och lyssna på jul musik. Skulle allt ha satt mig vid trummorna och lirat lite salsa nu men blev ej så får bli när de andra kommer hem från vara. Fick då ta lilla Maja och då har vi ätit bulle och kall mjölk plus att vi har hängt tvätt, vilket var väldigt spännade med henne. Ska iväg på möte klockan sex med kyrkan. Sedan får man se om det är kör eller ej. Är så mysigt att sjunga nu när det är massa fina julsånger och underbara melodier.

Ger upp!

Hur man gör blir fan allt fel, lova bort sig är hlet värdelöst. Göra någon glad gör någon annan förbannad. Vara sig själv är att ljuga för någon annan. Vet inte snart hur jag ska reagera. Kanske bara stänga in sig i ett rum och bara få skrika. . Vill bara göra så gott jag kan, visa framfötterna. Ska kanske bara lägga allt bakom mig och börja om från noll. Vet inte om jag ljugit för mig själv hela tiden eller om jag hittat en ny sida hos mig. Vet inte ibland hur jag ska ställa mig. Vill bara göra som jag själv vill. Men det funkar ju inte idag, vakren på arbetsplats eller privat, är ju som att man måste ha flera personligheter. Ska nu krypa ner i familjen med en kudde framför ansiktet fall det brister för mig. Fått gåshud i hela detta inlägget, känner mig inte som Daniel Nilsson . . Nu kommer en ny vecka med massa roliga och spännande saker. Älskling en fyller 18, ska köra ljud på konsert och hjälpa till inför familjens julkalas. Som jag sedan den 15 dec ska hjälpa till på i lidköpings arena.
// Nilsson
RSS 2.0