ahh. .

Shit fan fan! jag använder facebook lika mycket som en blogg nu mera. får bli ett slut på detta det är ju här grejerna ska stå för tusan. Klockan är nio jag är helt slut efter en underbar helg! :D. Massa teater, fest och jobb! Gött med mer cash i plånboken nu denna månad blir tuff ... :(
Är alla fall "klar" med ett hemprov i matte b. Gjort så långt jag kunde. Mer kan man faktist inte begära om mamma och pappa är knäppa som dammtrasor och inte kan hjälpa mig!.
Ser fram emot denna vecka.
mån/tis: kulturdagar
Innebär att jag ska kolla hur det funkar att vara au pair i utlandet med mera och vi ska även lyssna på KadaWatha Arvids band ..  Ska bli kul
Onsdag: Studio. . Va fean musik hela dagen!
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Kommer bli feting najs! PÖSS Nilsson!

Jag blir så!

Jag har en egen vilja, om jag tycker något är fel så tycker jag det!
Jag kan bli anklagad för vad som helst. Men jag måste få tycka som jag tycker och känna som jag vill. Det går inte ändra på. Hoppas på en kul kväll med mycket folk och massa skitsnack! Så trött på att vara nere. . .
Aja, man vet vad ens kompisar står och jag fördrar dem som ger tillbaka när man gjort något för dem, går inte dra jämt med alla. . . Teatern tar mycket plats hos mig om man inte fixar det så säg till, har ju inte en aning vad folk tycker om det. Vet ju bara hur jag känner!. Detta inlägg känns jävligt djupt, men har varit ett par djupa dagar..
Men säger bara FUCK YEAH för denna kväll!.

Vad ska man bli? . .

Den vackraste stunden på jorden var den när du kom. . .
Nu har denna vecka snart gått och jag är helt slut, ska bli gött i morgon att koppla av en sväng. Sedan tar vi nya tag på lördagen med teater och lite party hos karl innan man går på teatern på söndag igen. Men nu ska jag allt somna djupt och lyssna på Lars Winnerbäck. Så denna helg blir man utan sin Felicia :( . Är inte alls okeej om jag får säga så. Men men, är ju snart lång ledig (: kommer bli mycket trevligt!

Skitsnack! :D

Har spelat in en grym talkshow idag. Pratar om allt och inget men inget finns som är bättre än Sommaren! :D
säger bara en och halvtimma kö! Usch, fy, och blä. .. . !

So take this. . .


Nu Sitter till 80% av "time of your life". Bara farten som ska upp mer annars så kommer det gå hur bra som helst. har nog tänkt att spela in denna låt med. Är faktist väldigt bra låt för övrigt. Men har varit i ladan en kortis ikväll för Anders dök ej upp så körde bara igenom det vill skulle med ett jädra tempo och det var grymt! Ses i morgon igen alla Hotell-liggare! :D
Over and out Nilsson

Bring it on!

Fasen, jag får nog börja och sitta mer och mer vid datan händer ju inget annars. Just nu är jag grymt sur över mina föräldrar. Är väl bara för att jag varit i gång hela dagen. Men vill träffa den som betyder något fruktansvärt mycket för mig och det är Elsa Felicia Berger. Aja, regnet öser ner och man känner sig dyster. Låter ju inget annat som en äckligt tråkig drama film. Teater 5 dagar denna vecka som kommer. Ja min fritid är ju låst, tummen upp. Ne nu ska jag blunda och somna till detta eviga regnande. . . .
Over and out Nilsson

Lördag igen . . Hur fort går det eller????

Varit en mycket trevlig helg, åkte med Felicia hem igår och hon tog med mig på Thai resturang. Vilket var mcy ket trevligt och gott (: . Men har jobbat hela dagen, känns helt okeej samtidigt som man har hur mycket som helst att göra. Det som står i fokus just nu är Matte B nationella på tisdag och uppspel på onsdag.
Får se hur detta kommer att gå hoppas på det bästa. Är fruktansvärt sugen på bubbelvatten och päronsoda.!
Over and out Nilsson!

Row me back home

Underbar dag, sitter ute och får gåshud för att det är så gött. knäpper snart en öl och plockar fram gitarren och spelar några härliga låtar.
Vart en härlig dag i ladan och hoppas på att söndagen kommer bli lika spännande, Anders gör ett strålande jobb.
Ska bara säga Grattis morfar, saknaden är enorm, vill bara ha dig här.
Nu ska jag njuta av den sista värmen. And out Nilsson.

Jävlar ja!

Haha fy fan! denna dag har varit grym med :D. Hoppas på en urballad FREDA!
Föresten så måste jag gör någonting åt det här så kan vi inte ha det, det går bara inte.. .
Over and out Nilsson again!

Mozart eller var de . .

Får krupp på musikhistorien . . är ju hur krånglig som helst har inte ens lärt mig hälften av alla namn som finns på dessa papper. . . FAN också!
Over and out Nilsson

1 x 1

Vet inte vilket hörne som skåpet ska stå i. Känns bara väldigt bra just nu och allt bara flyter på. Ser fram emot morgon dagen och hoppas på att den blir grym som fan! (:
Men just nu vill jag bara ha dig hos mig! För du är den bästa som finns! :)
Over and out Nilsson

Were did you go? . -

jag har varit med om att det varit kallt ute men aldrig sett snö i maj,
"visserligen såg jag inget heller men alla andra sprang runt och tjöta om att det hade snöat idag"
Men alla fall jag har inte varit med om att det varit snö i maj, inte okeej detta. Men nu är jag hemma från en svin kall lada där man kastat sig på golvet och lekt, i morgon är jag fri och då måste man fucking sitta med sina läxor.  . . aja, känns bra i alla fall och kommer börja mixa klart låten i morgon plus att det känns gött ed trummorna. Äger ett par nya koss lurar med som pappa på något vänster hade gömt i detta hus. Detta gjorde lite av min dag tihi^^. Nu ska jag snart sova och kolla in en ny film som Kevin vill se :D.
Älskar dig Felicia (:
Over and out - Nilsson

Blir bara sämre.

Blir bara sämre och sämre på det här eller händer det inget roligt längre?
Finns inget kul och skriva om, fast jo denna helgen har det hänt en del roliga saker i. 18 års fest. Öppnat dörren när ett par "göka". Facebook vet när jag blev tillsammans med Felicia. Melina har fyllt 11 år och hon fick massa fina paket, var bakis på Valborg och somna tidigt. Idag vaknade jag bredvid den bästa och har spelat teater i 6 tim. Fick nyss reda på att jag har teater i morgon med klockan 18-20. Ska snart sätta mig och kolla över musikhistorian och Ljudtekniken. Men börjar bli lite seg i huvudet. haha! Godnatt
Over and out Nilsson
RSS 2.0