Ligga på lur!

Idag har det varit en sådan dag som känt att man fortfarande går i skolan.... Sprängfullt och halvt stressad.. 
Är mycket just nu och kommer nog inte bli mindre, kan inte rå för att det är som det är. . Tar inte alls på mig mycket men med allt är det en sådan förberedelse hela tiden och man vill leverera så gott det går. Känns bara så kasst i magen, spelar ingen roll hur många orotabletter man tar "för magen alltså. Tror jag är spänd på denna helg som kommer och lägger allt annat bakom mig. Kan vara fruktansvärt dumt, men vill man att allt ska bli perfekt så vill man, se när man tar igen det där andra. Hoppas på att allt löser sig annars är det bara ta med en nypa salt, jaja. haha! Kan ju inte få annat än ett gott skratt ;)! Stolt över att ha en sådan bra kompis som Karl! Ställer upp i ur och skur försöker göra desamma känns inte som man att klarar av det, vill men blir bara missnöjd med resultatet. 
Hoppas på en trevlig helg ihop när vi ska besöka några länder! Ska bli spännande ;)!. 

PeacE!

Could it be simlpe, . ?

förlita sig på andra... Nej, glöm direkt. Så fort något händer så står ingen bakom det som hänt.. Svårt att vara ärlig?.  - Ja, vissa stunder.. Andra - Nej är bara att spotta ut allt med en gång. Känner dock att vad man än säger  så blir inget bra, även fast man gjort något och står för det så finns det inget slut på kapitlet ändå. URK!!! Vad ska man göra?? Tips??. Snälla nu... Inte så att jag får ångest och lägger mig och dör, men orkar inte bry mig vad man säger till någon för allt kommer fram förr eller senare ändå. Men vill då lyfta att ja, om man någon gång ler små korta stunder så räcker det för mig. Är alltid så glad och possitivt inställd. Varför ska man vara det då?? Hjälper ju aldrig. Dock är det skönt att alltid känna att man har något "Gött" att ge med sig. Nje, surig och baggig får man vara i duschen. Men att inte kunna lite på folk.. Finns inga ord för det blir svart i hela kroppen. 
 
- Går framåt med en ny kur jag börjat med, linoljesåpa heter det och är tillför trä och massa mojs, men vad bryr Daniel sig om detta när man har hört att det är bra att ha på kroppen. Den mår kanon fint, hur mjuk och go som helst återfuktande och acne försvinner. En toppen produkt jag har hittat! Dock lite dyr. Men varar länge och är helt enkelt kanon!! 

- Laddar man för en fullspäckad helg med äventyr och Partaj! Kan inget annat än bli bättre, tjoho!!! 

PeacE!

Stampa i takt! .

Ja vad ska man säga, dålig på at uppdatera, finns ingen förklaring händer igen spännande efter skolan mer än jobb och ställa klockan... Dock har jag ju varit ute en del i höst som jag borde ha skrivit om men som man kanske ska ha för sig själv.. Jag vet inte, hur som helst så har jag varit på turné med ett band. Varit där som lärling och lärt mig sjukt mycket om Dmx kopplingar och dylikt. Så känner att det var nyttigt för mig :). Sedan nu så har jag varit hemma en vecka man ja, nu i helgen så far jag upp till Stockhom igen "var sista anhalten med turnén". Har alla fall varit skit sköjj och bara ha fått gå runt och göra staden så att man hittar lite, sett den stora högvakts avlösningen. Då p4 från skövde kom dit, lite roligt :). Sedan så har vi varit och sett på Jesus Christ Superstar, på göta lejon. En fruktansvärt bra Rockopera/musikal som jag gilla oerhört mycket.. Hmm.. 
RSS 2.0