isar lagom!

Idag har jag varit i favorit varuhuset! G-kås! Älskar Ullared, Är helt underbart bäst att få kliva in i folkmängden och bara haffa åt sig vad man vill ha!. När vi sedan kommer hem och se termometern på nästan 30° grader blir man inte annat 'n sugen på att gå ner till havet. När man väl okm ner så var det bara att gå i, helt underbart. Nu ska man njuta av en kall och se solnedgången vid det stora blå. Men är dock bara ett par dagar kvar så dessa kommer njutas väl!
// Daniel

Klockan är?

Det är sjukt, Klockan är 9.10 och det är säkert över 20 grader och det börjar bli varmt om pannan, idag är det ruskit skönt ute och ska snart traska ner emot det stora blå. Ska även få ut Maja med sin prickiga lilla baddräkt! Kommer bli en fantastisk dag idag igen i falkenberg, vill att du ska vara här!
// Dante

Havssalt.

Har nyss dragit i mig en frukost och vill snart bege mig mot havet, men dock så känner jag att vi ska vänta på syster som kommer hit idag och ska göra oss sällskap. Kommer sluta med att man drar ut en sväng ikväll. . hoppas jag på!
Men igår var det stor sol och massa skön värma, tvinga i mig i havet och efter ett tag så var det riktigt skönt. Så färg hoppas man få denna vecka och när man kommer hem igen så blir man 18 och sedan blir det feest. Men jag har aldrig sovit så illa som dessa två nätter . . .  Batteri och flaggstång fy fan! Sov till och med bättre i båten med Felicia och då var det bara knappa 50 cm man sov på men ska införskaffa mig ett par gula proppar och köra in i öronen så kommer jag sova gott inatt. Har nu bara en önskan kvar. . Det är att Felicia ska vara här och hålla min hand, älskar dig.
// Daniel

I morgon!

Jo, så är ser dagen ut. Jag hade tänkt att gå upp ur sängen ta mig ett morgon pink och sedan bege sig mot jobbet. Där kommer jag förhoppningsvis stå i solen och grejja med en gavel ska sätta på läkt. Skit samma Syrran fyller 20 i morgon så ska till henne efter jobbet MEN det bästa av av allt är att jag får träffa Felicia! Kommer bli en grym TORSDAG!.
Nilsson

Går långsamt!

Det är kul och det blir ännu roligare ju mer man spelar. 7/8 året som jag spelat teater har fått olika bud på detta och vet faktist inte när jag börja har inte koll på året haha!. Ne nu ska jag lägga mig, är ju en dag i morgon men i morgon så är det torsdag och ingen spel dag utan jobb och sedan står det stämplat pilsner i min panna!. .

Min mobil är tillbaka!

Den är inte bäst men är inte sämst. Men nu använder jag denna tills den går till skroten sedan får jag allt uppgradera mig lite. Gratängen står i ugnen och köttet ligger på grillen, taggar som aset för en fullsatt föreställning tro det eller ej men denna publik kommer få en föreställning de aldrig glömmer. Saknar dock dig Felicia, nu har du varit borta alldeles för länge. Kommer bli skönt när du kommer hem, men blev allt lite besviken när du inte kunde hälsa Dylan från mig. Älskar dig<3
RSS 2.0