Fantastiskt!

Fatta vilken känsla och gå in på scen med en fullsatt salong och deras blickar är så förväntansfulla och allt bara går as bra!. jukt bra tryck ikväll, har dock bränt sönder hela mig på jobbet idag. Får bli med t-shirt veckan ut. Kan säga att midsommar och denna helg som varit har varit en av dem bästa på länge, firade midsommar i Falköping och där efter så åker med man med hela familjen ner till bohuskusten och åker segelbåt, det kan inte bli mycket bättre! Laddar för en lika dan morgon som denna fast utan rödrygg och att jag inte får en puss av Felicia efter teatern. Denna tjej far i från mig för att förhoppningsvis se på "bob dylan" på P&L. Annars blir jag sur
Men jag älskar dig för det<3.
Kram Danne!

Ny kompis!

Idag har jag jobbat hela dagen och skaffat mig en ny kompis vid namn falu röd färg! Världens bästa färg och man säger så, fastnar bra på kläder och passar utmärkt på en ladugård. Vilket fall så har jag målat en 15 liter röd färg i dag. Visst Det gick bra men musiken blev rätt tjötig i huvudet så ska ladda in ny musik i Mp3. För övrigt så ska ajg tömma kameran för till helgen ska det firas midsommar och ska och med min älskling till deras båt och ut med den, bara hoppas på att det blir fint väder. Annars kan det ta sig i baken. Men nu ska jag sova och ladda för en ännu en dag med jobb och falu röd färg. men ska faktist gräva en hel del i morgon med! GOnatt!
.
.
Kram Daniel,

inom kort.

Premiären avklarad!. Gick som på nålar hela kvällen. Men gick jätte bra och publiken var mycket nöjd. Har även precis vaknat från en mycket härlig grym premiärfest. Grillen stod Jag och Jonas för som idag fyller 40 år. Kan väl även säg att Larsson var med på ett hörn och hade med ett paraply under tak. Men kvällen blev bättre och bättre och gick loss med SCOTTS och JIGS kvällen lång blev både bugg och fox. Ne nu ska jag öppna min geléhallon påse jag fick igår. Kan även säga att det är skönt att det regnar idag för då kan man bara krypa ned i sängen igen och kolla en bra film. Tackar alla som gjorde denna kväll igår till en fulländad kväll. Bilder kommer inom kort.
Kram Daniel

fiende, kamrat.

Legat och kollat på en riktigt bra film vid namn "Cornelis". En riktigt bra film och behövde nog koppla av lite med. Känner mig sjukt glad och nervös idag. Men kommer nog gå vägen, för övrigt så hoppas jag på att komma iväg till jobbet på måndag och köra fram till midsommar. Den som jag sedan kommer att spendera i Falköping och på bohus kusten. NÄr ja har varit så rastlös idag inför denna kväll så har jag klätt min vägg naken och tänker på hur jag ska göra ordning den i höst. Har även gjort en liten party hörna i rummet där jag satt upp min hattar och affischer M.m. Så jag är riktigt nöjd med denna dag och har nog kommit fram till hur jag ska ha mitt rum när jag blir klar. Hoppas vi ses i sommar
Nilsson!

Måste ju bara säga!

Har varit ett fantastiskt halvår med dessa människor som satt upp denna uppsättning vid namn "Hotell liggaren."
Kom och se denna annars är det något ni missar och se.

Ett sms!

woho!! Grattis alla glada STUDENTER som sprungit ut på katedral och man vilseledde sig själv bland alla vita mössor och hitta knappt ut bland alla fulla studenter. Men kul var det och får säga att "Vi hade i alla fall tur med vädret". Solen kom fram och det blev mycket soligt och fint, ett plus i kanten är att min Felicia följde med mig hem MEN det vara inte länge fören hon skulle åka hem. Denna tjej ska nämligen "lämna" Sverige och åka över till Gotland i morgon bitti. Men nu kommer finalen jag avslutar denna kväll genom att åka till lundby och fira min elva åriga kusin och få en visnings bild på min faster till hennes Facebook. Alla fall där var Sofia med en av mina kusiner och fick veta att hon hade en blogg. Så spana in den "frokengronkulla.blogspot.com". Mycket trevligt och jag fick en bild på min faster och jag fick en till blogg att spana in på plus att jag fick köra hem tjoho!! Nu taggar jag för en trevlig premiär och trevlig natt i morgon!

Nu börjar Sommaren :)

Har varit underbara Stunder och nu går vi in på Sommaren 2011! kommer bli fantastiskt.
- En bild säger mer än tusen ord.

Blev lite sen så nu har kapten inga ben!.

Fan! Blir bara sämre och sämre händer ju inget inget längre mer än den teatern, men hur kul är det och läsa om dag ut och dag in. Ja nu börjar jag samla på mig lite skit, taggar inför rosenström på lördag! Kommer bli feting najs, men kommer samtidigt bli kul och fira den bästa CAMILLA som tar student i morgon :).
Hästpojken gör min kväll och kör ett skönt album. Ska nog snart kasta in lite Winnerbäck :D.
Over and OUT NilssOn
RSS 2.0