I'm rolling!

På väg mot lisch' för att hämta ut Bilen, sedan ska man ta sig till kvänum för ett styrelsemöte inför sommarens fars, ska bli spännande hur detta kommer gå...

Tror att man får hoppa gymmet i afton känner att lår, bröst och rygg behöver en vilodag.

Peace

Because we can!

Dagens låt! Because we can, med Jon Bon Jovi. Idag ringde klockan för sovmorgon, var riktigt skönt. Med att utnyttjat denna dag så har man tagit sig ett löppass, nu blir det allt att ta sig till gymmet och efter detta är det time för innebandy! Onsdagen är räddad ;), även fått reda på att bilen är klar!! Så den blir det att hämta i morgon!

Peace!

Flight.

Lyssna och bearbetar det som händer..
Ne, är ju så mycket oljud att man knappt kan tänka!!

- Det nya funkar bra, tror på detta och kan ge en annan ställning till min syster.

Håller på att skriva ett fruktansvärt roligt kontrakt tillsammans med henne.

VÅRA MÅL!!

- Ej äta godis eller något sött som anses vara sött i våra ögon

- Chips är ett nej, popcorn går bra. Salta pinnar fall vi är riktigt däpp

- Sötdricka är helt uteslutet.. Saft. Ja men då krävs det en bra ursäkt.

- Mörk choklad får förtäras.. Minst 70% kakao.

- Kakor, nej tack säger man överallt men homemade kladdcake får man unna sig någon gång.

- Gym/Träning minst 4 gånger i veckan.
Då är det på så sätt att ryggen ska vara dyblöt!

- Konserverad eller micromat, det är bara att kasta i soporna.. Men fall om man inte orkar göra mat efter allt detta slit är det grönt att beställa en pizza med sallad på.

- Att mygla och säga att man inte orkar existerar inte, bara om man ligger med 40 grader och toan är ens enda vän samtidigt som man knaprar i sig en karta med Alvedon!

... Detta kommer nu följas under 2013 så får se vad som har hänt när året 2014 börjar!

Peace!

Belive the silence

Våga, idag ska jag våga! Beger mig snart mot jobbet där det kommer bli en fartfylld dag :). Efter detta taggar man med att planera en jubileum. Vilket kommer slå klackarna i taket. Mitt välbehövda gymopass och har hört att det börjar bli kalabalik på farmen men det kommer komma en rejäl blänkare om det ikväll ;).

Peace!

Genombrott!

Vart ska man ta vägen, de socialmedierna tar över. Man hör så mycket att man inte vart man ska ta vägen. Vad är sanningen någonstans. Känns bara helt wekko..

Det är vad jag känner... Men vad vet jag?


Men anser att 2013 har potential att bli ett sjukt bra år!

En dröm?.

Att fira in det nya året med underbara vänner kan inte bli bättre, vakna upp bredvid någon som man vill vara med. .. och få städa, haha! Välkommen 2013! Ser fram emot ett fantastikst år där det kommer hända massa spännande saker och ting.. Ska ha gett mig på ett löfte med, "Daniel Nilsson ska under 2013 göra något oväntat varje månad"... Se vad detta kan leda till men då kan man ju tänka på vad som kan hända under nästa nyår ;). 
 
PeacE!
RSS 2.0