Reward!

Eeehy! Vad har man missat nu!! Shit det är farligt att åka skidor och bliva sjuk!!! :/.
Upptäckte något vackert när jag kom hem och det var att halva "Granhäcken" var väck och att det ej stod någon mer husvagn på tomten. . . Snart så ryker saaben bort och det blir nog riktigt bra här hemma :).
Även kommit på hur länge solen lyser på dagarna och tanken slår att man snart är inne i mars månad och studenten närmar sig rättttt hårt!. Inte fel någonstans om man säger så :). Ska man försöka hålla sig uppe idag så man kan se på BB i stället för alla repriser :D. Även tacka Ronja som gjort min Header! Lite roligare än den förra tycker jag allt :). Dusch och hej!!
// PeacE!

Hotter than?. .

Nu är jag med i Scenvaras styrelse och hoppas på att jag gör ett gott arbete i denna styrelse! :)
Taggar som tusan till denna vecka som kommer och även en kväll i falköping där jag ska svänga ut fötterna till Elisas! :). I morgon lämnar jag västragötaland och far upp till IDRE en vecka med massa härliga ungdomar och ska bara ha det så roligt! :). Tummen upp!! Bilder och massa annat kul kommer komma upp om en vecka!
,
,
PeacE!

Pussa spegeln??

Shit, var på möte igår med kyrkan och då tyckte inger det var en super idé om jag prata yttligare med the boss of förskolan i larv. Vilket att man känner sig väldigt glad för att personalen vill att man ksa söka. Sedan så hälsade jag på hos mamma idag "fanns tårta" men jag tog faktiskt igen - Spar mig tills i morgon.... hrmm. Men allafall jag har träffat de flesta på mammas jobb och dem är snälla och roliga och då fråga dig mig om jag hade sökt hos dem och så . För de trodde jag skulle börja arbete och vilket de ville jag skulle göra. Men sa då att jag ej fick för jag ej hade behörighet. Då blev dem lite sura på deras chef och undra hur detta skulle ordna upp sig. . . Måste ju även säga att MIN ÄLSKLING HAR FÅTT KÖRKORT IDAG!!! :)
Grattis på dig! <3
-
-
PeacE!

på Magen!.

JA, nej eller kanske. Det är nog ta mig tusan sveriges mest använda uttryck. Juste sedan har man min favorit NJE!
Vad tusan. Jag vet att man har svårt att bestämma sig. Men man känner sig helt lost när man inte ens kan svara på simpla frågor. Man vet väl vad man vill eller?. Är påverkan så stor idag att man bara flamsar runt och tror att någon annan ska göra jobbet åt en?.
-
- Är så jobbigt när man hör bakom ryggen ur det viskas hur den ena och andra tänker, när man går ihop i pakter för att göra det så bra som möjligt mot en själv!!!
,
Ja men sedär, nu kom egoismen in också.
,
Man kanske helt enkelt inte har någon egen vilja kvar idag, vi är så bunda i våran trygghetszon att det går verkligen inte ta sig från den. Om man väl gör det. Då blir det ta mig tusan skandal.
-
- HAR du hört vad den har gjort??
,
Då har man helt plötsligt ett ryckte på sig!. Ne men snälla, va fan är det här. Ska man inte kunna få göra som man vill någon gång utan att folk är på en hela tiden!
..
.
,
,
PeacE!

"o"Nykter

Lev och fånga dagen öppna dina armar och kasta dig i någons famn!.
Dansa upp och ner. Hoppa Säck! Ne Ska man göra något vettigt än att tro man är 3 år.
,
.
Ska man snart leva upp till nya förväntingar och hoppas på att man gör en mins lika bra projekt som man gjorde sist denna gången har jag gett mig på "Hungry Eyes". Vilket kommer bli en dunder bra cover i mitt perspektiv.
,
Att vara som andra och leva enligt dem är fel! Var dig själv och stå för vad tycker!.
Gjorde förövrigt en Auditon för Christian och Emil idag hoppas på att det gick vägen och nådde deras förväntingar :).
,
,
Peace!

Bra men kort :/

När man inte klarar av att ta ett enda steg till, då vet man att man bara har gått halvvägs.
-
-
Ibland så tror jag att om man bara försöker göra så gott man kan så lyckas man i livet. Men när man får reda på att man ska göra allt så snabbt också då vetti tusan om man vill fortsätta. Va!! Vad är det för en glädje dödare om man vill fortsätta att studera. En syv trodde jag skulle uppmana folk om att studera vidare. Inte säga hur jävla svårt det var och hitta överallt till alla områden. . . Blir jag besviken . Hmm
-
-
Peace.

Tänka om!

Hmm, jo du jag tror man tänker bättre dagen efter för då får hjärnan arbeta?.
Har kommit fram till lovande resultat. Men det vill jag inte säga här. Även jobbat en del med min slutprodukt på projektarbetet känns väldigt bra kan jag säga. Var en mycket lyckad kväll igår ändå. Trotts att vi inte spelade med The Treasure :/. Hade varit riktigt kul och trevligt! För tror banne mig hela våran Repertoar på Spotify gick hem igår. Kan jag säga gjorde även lite smygreklam för mig genom att spela upp vacker utan spckel i min version.. Har även snott med mig min käraste nyckel till skara så nu vet jag inte vad jag ska hitta på för bus hos henne! :).
-
-
-
Ska här med ge med mig av mina tankar kring ett omlopp av lycka genom mitt nya sätt och frambringa känslor via text. . .
-
Att vakna, att se, att skratta är det mest eftertraktade man ser. Ge hopp och liv genom att leende som aldrig vissnar bort. Så väl som den vackra blomman. Lampan som lyser, hopp om att mörkret inte är nära. Vill med ord frambringa en klang av olika sorters nyanser som inte brister eller försvinnner så fort man nämner ens namn.
Att säga de rätta orden gör att man aldrig går vilse när lampan är släckt. Visa sin uppskattning genom ett skratt. Ett skratt som aldrig tystnar, det blir ett igenkännade för att blomman aldrig ska dö ut. Att vakna ur en dimma av kyla som aldrig tycks ha någon ljus framtid har fel. Det gäller att leta reda på den rätta vägen genom att lyssna på skratten och lyckan bakom varje lampa som lyser din väg genom ens liv.
/Daniel

Drive!

Har man gjort sitt första jo bb på Allmusik! :) Träffa då där på Tommy Eriksson från larv som man inte träffat på många många år. Var mycket trevligt ska jag säga!. Även kört ett "torrrep". Så nu är vi laddade till lördagens bravader! :D. Funderar äve på om ja, det var just de. Fasen tankar kommer och de flygar ta mig tusan ut!. Känns väl sådär halv jobbigt. Men sitter tyst och skriver medans Felicia sitter och pillar på mina armband, hon och Michelle har ett väldigt bra samtalsämne. ....
Peace!

Baka baka liten kaka!

Har man bakat 100 kakor idag! Oj jösses vad bra det känns!
Drömmer mig bort och lyssnar på sommarens bästa!
Men vad tusan ska ju snart till idre! Kan man ju inte drömma så långt bort. Men Detta kommer bli ett fantastiskt år! :).
-
-
Har sett min älsklingens balklänning med, så då vet man vad man ska leta efter.
Var bara 8 timmar sedan du åkte, saknar dig redan!
-
Peace!
RSS 2.0