Sick!

Ahh! Vill inte vara sjuk, finns inget som är så tråkigt nu känner jag mer verkligen dålig med, brukar repa sig på eftermiddan men nu har det inte ens blivit bättre :(. . Inte alls okej. Men ja dricker honungs vatten och myser ner mig under täcket. Hoppas på att man kan ge sig iväg till skolan i morgon. Har bara 1 och en halv lektion i morgon men ska ha spelning om 2 veckor med dem så bör vara med och spela. . . Får se hur det går. Har bra filmer och en del prov att plugga på så ha att gör de har man ändå .
- Over and out Nilsson

<3

Jej mindes ikke sukkert!

Hemma från teatern näsan rinner och halsen är inte okej.. Fan åker man på världens förkylning nu blir jag arg!
Det räcker inte och träffa dig en dag! :( . . inte okeej. Men blir roast`n toast bröd nu. Helt okej assa!. Men somliga går i gamla skor och lyssnar inte på tonåringar. Rätt trist faktist, hyller dem som gör!. Allting gott slutet gott nu blir det väntan på Wallander solsidan har man redan sett för denna vecka!
Over and out Nilsson!

I'll find my way home

Så känner jag mig nu. . . .. haha! Blir en dag i morgon med!
Snart Änglavakt med Michael Nyqvist i spetsen.
Over and out Nilsson

spader åtta baklänges!

Då var det Freda igen och veckan hade tagit slut! Helgen är laddad med massa påhitt
- Myspys kväll med familjen
- Jobb
- Felicia
- Teater

Låter inte mycket men helgen är inte lång,
snart ringer klockan för historia, engelska, matte, no och svenska . . .
Over and out Nilsson!

nATTI

18 And life

Är trött har ont och vill bara ut på scen! Isen dämpar, musiken strömmar runt i huvudet, sex och samlevnads föreläsning på 3 tim i morgon! GT! Ska snart dra mig mot sängen och hoppas att allt är som det ska i morgon!
Over and out!
Nilsson

Sovgått!

Godnatt alla glada! i morrn så blir det paarty!!! Men kan ju säga att jag är hos Felicia och har ont i mitt höger knä eller bara lite, ble en bra träff på armstödet i bussen, blev en redig salva med ord när jag gick av och chaffisen trodde la jag va dum i hela huvudet men men hihi^^  Sov, förbannat, Gott!
Over and out Nilsson .

Min!

Idag har det varit en sesådär vanlig dag det händer alltid något kul och något tråkigt men de är ju så det ska vara. Men i morgon ska jag vara med min Felicia och det blir bäst! :D. För övrigt så har jag börjat skriva en grymt bra låt ;). Får se när den blir klar, någon gång alla fall. Faller snart ihop och vill bara sova! Natti!
Ja juste ja pommacen är billig på ica och jag är kär i dig! <3
Over and out Nilsson

Hej hå!, Hej hå!, Hej hå!

Kommet hem från vedum och Norrman kommer bli väldigt spännande och prata!. Jobba fritt en timma gör mig ingenting heller. Kommer bli spännande när man ger sig på det nya projekten! Förlåt att jag glömde ge dig datan! Men hade helt glömt bort mötet innan idag. Men nu ligger du i min säng och jag ska snart stänga av denna maskin! Puss puss på min Felicia! Men fy faen för att det är skola i morgon! Inte helt okej, men men!
.
Over and out Nilsson

Känner mig mys...

ja nu vill man bara ha en stor filt och hålla om dig!. Är på ett riktigt myshumör!.
Årsmöte i morgon och teater jag som hade tänkt och jobba , hinns inte med inte.! Men kan ju slå ihjäl tiden med något annat vem vet ;D

- Over and out Nilsson!

Segt , tar och spolar tillbaka!

Har haft ett slappt lov och inte gjort mycket jag, men det är väl så det ska se ut. Men lirade lite innebandy idag och tjöta med lite nya och gamla ansikten var mycket trevligt! Får se vart lördagen slutar men alltid är det någonstans! ;D
Men ja, om ingen har för sig något ikväll så va faen dra iväg ett sms hihi^^. Ska snart dra upp te syster min och se hur det går för dem i den nya lyan!
Over and out Mr Nilsson!

Skål!

Pub ikväll, jag får vara barnvakt och diskmaskin. Sitter med två bus tjejer som är galna i godis och chips kollar på lejonkungen och själv har man en öl i handen. Ne snart blir det ett besök i köket och rätta till efter mor och fars förfest!. I morgon blir det flytt time igen och lira innebandy med killarna!. Eller så skiter jag i köket och tar en öl till och somnar gott i soffan med mina änglar! hade!
// Over and out Nilsson

Row me bully boy. . .

Varit en trevlig dag på jobbet, kört "Taktor" hela dagen som Maja säger. Så nu har han en riktigt stort hôl så han får in sina maskiner och ska snart ge mig på att bygga en vägg som separerar ett garage till ett vedförråd. Kommer bli mycket spännande. Nu vill jag bara hålla om min Felicia! Får väl ta fram gitarren och öva lite på plocket, det är lite körigt när man ska använda båda händerna och kolla på alla fingrar samtidigt så man gör rätt det är inte lätt de. de ska te att ögonen går åt var sitt håll. Inte dåligt den som kan det jag kan det alla fall inte och då låter det piss när jag spelar. Men jag ska ge mig fàn på att det går. Pöss!
//Over and out Nilsson

säg mig.

Ja, Kines, Norrman, Kines, Engelskman, Kines, Finne, Norrman. Nu är det förhoppningsvis spikat. Kommer bli en grym sommar med mycket skratt och spänning bland ensemblen. Laddar inför en dag i morgon som kommer bestå av jobb och kolla över lite grejer som behövs göras, med andra ord en hel del. Ne nu är det mörkt och lampan släcks snart! Godnatt!

Over and out Nilsson!

Grejjsat! ^*

2:a gågen Felicia sitter över min nacke och läser när jag skriver på denna blogg!.
-Jaha, vad är detta för sätt när man försöker vara lite privat, nedå klart man inte får men sedan kom jag på att det är ju det bloggen är tillför att förmedla sina känslor och visa vad man tycker och just nu är jag jätte glad! ^^.
Idag har dagen varit helt superduper! jag har jobbat och checkat in 5 timmar på jobbet och på onsdag kommer det fler. Känner mig super onyttig när jag proppat i mig massa våfflor kladdkaka och massa hjärtan av olika slag så kommer få gå massa tusen mil i morgon vilket är att hämta lilla "Fjant" Maja på dagis, ja ni läser rätt dagis det heter inte det jätte konstiga ordet förskola. . . . sätter punkt där! Natti och sovgott!
Maja Nilsson!
Hon är min! Älskar Dig! <3
Over and out ... .// Nilsson

hej hej och massa hej!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2117259/mendaniel?claim=fnjkpybxqkb">Följ min blogg med bloglovin</a>

Det sa bara..

Tillbringade lördagen hos världens bästa tjej, och då gjorde vi egen pizza och käka Ben and jerry's och jag fick en kärleks plopp!  Kan inte bli bättre. Felicia kommer till mig i morgon kväll efter jag har varit och jobbat. Kommer bli mycket trevlig alla hjärtans dag! Om det blir sol blir det inte sämre och hoppas även på många hjärtan!
Over and out. .. ... Nilsson

snett och vint.

Dagens look.
plast hoodtröja, med rutig kofta, randig vit/turkos t-shirt och min randiga halsduk! fuck yeah!
Historia om en kvart och sedan bär dagen av, kollar på en grymt bra film på engelskan, sedan blir det spörtlov! :D Jadå! ;)
Over and out .. Nilsson

From Tokyo to..

Dagens låt
Let's Party / Sha-boom.
Hemma från teatern, Felicia, jobb , flytta med syrran, bandy med öl och klämma in lite gitarr ;) kommer bli en underbart lov! haha!
Taggar inför prov i morgon på svenskan ! Toppen!
Over and out Nilsson!!

knasigt kul!

Idag har jag haft en helt okej kul dag! :D kommit jätte långt på min Remix ;). Senare har jag tillbringat kvällen hos syrran och spelat Ps3 till tummarna och ögonen blör :D. mycket roligt har nästan fått pappa att köpa ett men bara nästan ;). Fick även köra hem från Vara pappa måste varit på riktigt bra humör idag. Var lite slirigt men gick mycket bra i mörkret (: . Nu blir det återigen Svenska och Gemu ;) . HADE!
Over and out. .. ..Nilsson

Styling på hög nivå.

Har idag testat Agges kunskaper och testat något helt nytt.  Blev riktigt nöjd även denna gång. Ska ge mig in i svenska B:s värld! Sedan kommer man sova riktigt gott! (:
Nya blonda slingor, känner mig som en glad Daniel!! :D
Over and out . ... Nilsson!

Heyeah!

Hemma från ett styrelsemöte med kyrkan (: . kom fram en del trevliga saker. Nu ska man försöka få ordning på svenskan och  hmmm ja,! Vad finns det för annat att göra jo tänka på Felicia, springa ett varv runt hus eller jag vet ringa till Felicia och säga hur mycket jag tycker om henne, men hon kollar på film så vet inte om jag vågar :(. Tänker över veckans läxor och ska försöka hitta mina vantar och min halsduk i morgon i skolan! Juste håret kommer se annorlunda efter klockan 1700 i morgon kväll ;). kommer bli en syn det (: . Ne som sagt Svenska var det.


Over and out .. Nilsson

Go with the flow. . .

Sitter nu och väntar på Felicia som tagit badrummet. Har aldrig varit så trött en freda någonsin tror jag och då har man suttit och spelat Monopol igen med syrran i 3 timmar. Jippie, men i morgon så blir det en sväng i Skövde och en natt i Skara. Kommer bli mycket spännande. förlåt att jag missa din 20 års fest !!! :( . GOeNAtt!
Over and out .. .. ..Nilsson

Vill Ge en lista som gör mig glad.

- Vacker utan spackel. - Joakim Hillström
- Carzy night. - Kiss
- Hold my hand. - Akon, Michael Jackson
- Burning Love. - Elvis
- I Love You, You Imbecile. - Pelle Carlberg
- Fading like a flower. - Roxette
- Gubben i lådan. - Daniel Adams-Ray
- Alone. - Herat
- Forever young. - Alphaville
- Vem är han. - Mauro Scocco
- Kärlekens tunga. - Eldkvarn
- Fulla för kärlekens skull. - Eldkvarn
- Elden. - Lars Winnerbäck

Ett litet smakprov av kvällens lista!

Over and out . . .Nilsson


Noter &´toner

Gett mig in i Noternas värld ikväll..


Vill spana bland stjärnorna men kommer bara gå vilse så håll mig i armen och ta mig tillbaka hem

Over and out , Nilsson

Ett år.

Ett år har nu gått sedan Lisa lämnade oss, sitter och tänker tillbaka vad man hittade på. Blev ett par nattkamper och träffar i nya lägenheten. Bara på så kort tid så visste man att Lisa, var är dumt och säga bättre med är, är en av världens bästa människor. Ville alltid göra allt lite bättre fast allt var bra. Detta har gett mig inspiration till min teater som jag vill förmedla.
Men nu ikväll så blir det en annan teater Hotell-liggaren, kommer bli skönt och få skäppa allt annat och få sväva bort ett tag.
Älskar dig Felicia <3
Over and out ... .Nilsson
RSS 2.0