Ses där uppe?

Blött om foten blev det när det läckte in i skon när jag stod och kollade på fotbollsträning idag. Jag och Rasmus var där i dugget och kolla på Victor. Kul och se när de springer runt på planen. Var varit väldigt lat idag och läst lite ur boken som förövrigt är bra, men kommer aldrig till ro. Ja juste har plockat ordning på tältet vi ska ha med oss i helgen. Shit!, va det var jobbigt att göra själv. Men lyckades det gjorde jag. I morgon är det körning 8.30°!

Bye bye°!

Nu så gör jag ett inlägg där Felicia sitter och är som ett par extra ögon i huvudet och pussar mig i nacken. För övrigt så har jag gjort en ny sidecut och det blev mycket bra. Väntar nu uppgivet på Magnus som ska komma och bara skjuter på tiden :D. Men Hallonpajen står på spisen och pappa ska köpa vaniljsås! :D. Kommer bli ett grymt projekt detta (:

Jag vill inte lägga mig.

Nu ligger jag och småpratar med Maja medans jag skriver hon väntar på att jag ska starta en film så att vi kan somna ihop. Men jag sa till henne att jag skulle upp tidigre men det strunta hon i så hon får skylla sig själv. Har för övrigt gjort klart risk ettan och ska iväg på 2:an i morgon, sedan blir det nog faktist att plugga lite känner att jsg inte gjort det så mycket, haha!. Även mitt hjärta kommer till mig i helgen jippe! :) PLUS att jag får en liten bonus vid namn Hallonet ;), herr Magnus Åsehäll. . .Förlåt men jag tror du stavar ditt efternamn så!!! :D Ha det gott så kommer denna helg även bli fruktansvärt lyckad! :D

Möte

Ja, idag har vi gjort en midilåt, I gotta feeling fick det bli, haha! Sedan bar det av med liveljud och känns gött att man pluggat lite med ljudteknik förut innan men tog denna kurs. Ladda då ned ett schysst pogram där man kan checka in bordet :). Sedan skaffa jag SKYPE med, så det har jag suttit med i 2 timmar med och haft konversation med Petra när vi grejat med kommunikationsgruppen och våran nya hemsida!. Blir party detta, kan då säga att jag fick åka med 18.20 bussen idag och prata med Louise Grabo på bussen hem om att teater är helt fantastiskt!. .  Fick även mitt nya bankomat kort idag. jippe!
Detta lilla busfrö vill aldrig sova längre, men alexander bard är BLÄ!

Hitta mycket kul!

Kan inte ladda upp hela datan med kort, men tog ett/två kort från nästan alla mappar. Hitta mycket roliga bilder som man får upp fina minnen av men här är en del från 4 år tillbaka och till nu . . . (:

Andas ut.

När får man sin vilja genom??. När är det rätt att säga nej. FAN!! Blir bara psykiskt trött. . kan man bara inte få en sådan där kontroll som i click och bara få spola fram.  Lägg inte allt på mig, jag vet att jag inte klarar av det. Ska bli så skönt när man får jobba med teater på heltid, rätt jäkla taggad på lördag när jag och Magnus ska göra klart det sista. Sedan kör vi!
- Även fast jag inte får min röst hörd, tänker jag aldrig ge upp.

När? Var? Hur?

Jag är trött på att ta kommando och ge signal. Skulle lika gärna bara ge upp och allt blir ett enda stort krig. Att ta förgivet är en annan sak jag hatar mest i världens just nu! Men en förändring är istället det bästa. Jag blir less på att stå upp för alla när man inte får något tillbaka. Då skulle jag heller ligga och vänta. Eller så skulle jag göra något oväntat som JAG tycker om. Jag blir förbannad över när allt ska flyta och att det inte ska finnas några hinder. Vill jag hellre att vägen ska vara krogig och att det tar mycket längre tid att ta sig genom den. Allt detta är möjligt om man bara säger Nej. .
Nilsson
RSS 2.0