KÄnner mig....!

Haa, nu får det allt vara bra med historia, se om han blir nöjd det vet jag ej. Fått projektplan av Magnus, kommer bli superbra detta! :D tummen upppppp! Är nu hos Felicia och Mina ögon är jätte stor plus att jag somnar när som helst!!!!
Over and out! :D

Orbitrac . . .

Ska man snart svänga på kroppen och låta den få gunga med när man står på cykeln ;).

Herregud!

Assa, bara lämna det! Låt folk göra som dem vill, blir så trött när man inte får känna och tycka som de vill! Fan när man inte få en syl i vädret. När man inte ska lägga sig så ska man inte heller lägga sig i, är det så svårt att knipa igen käften! MAN, vill så gärna hjälpa, bara det lilla extra. . . Ni har ingen aning hur det känns, man kan inte förstå hur det är, det gör så ont, det går aldrig glömma. . . Förlåt.
Over and out Nilsson

Drar sig utåt.

Kommit en bra bit på historian, men känner att jag behöver få lite hjälp från de inre styrkorna. Sedan har jag kollat på fotboll och grejjat ute. Men snart faller kvällen på och jag plockar fram dans skorna för ikväll hoppas jag på att de ska svängas. Men det märker längre in på kvällen. Kommer bli en kväll med Larsson, det kommer bli riktigt sköjj!
Over and out. . . Nilsson in Larv

Sorry för dubbel bubbel inlägg.

HAr cirkus 150 bullar i min frys och tycker det bara är kul och gå och kolla på dem :D, blev en mycket lyckad bakdag. Danny trallar nu på en sång och ska läsa engelska tills han somnar. Guran ligger på sängen och är väldigt sugen på att dra ett par fina ackord men då kommer helvetet bryta loss i nilsson´s hus!. I morgon är det freda och taggar för att se estet 3:ornas produktion sägs att den ska vara feting bra. Aa Men nu så är det mörkt ute och mina ögon trillar snart isär. . Engelska var det ja och massa mer. . . .
over and out Nilsson

Hon är hemma!

Nu har min Felicia kommit hem och jag får vara med henne super länge! :D
Over and out Nilsson

Hon är hemma!

Nu har min Felicia kommit hem och jag får vara med henne super länge! :D
Over and out Nilsson

The place where i wanna be!

Spelat teater hela kvällen och är så taggad inför Premiär den 18 JUNI!.
Ska snart lägga mig till ro och somna i morgon har jag lovat mig en sak och det är att jag ska läsa något så in i Hélévete!
Sov gott alla glada godtemplare!
Över and out Nilsson!

Ge en sol!

Solen skiner ute, jag har hängt ut mina sängkläder och ligger nu och pluggar så att jag blir blå och gul på kroppen.
Svenska, Engelska, Historia och Gemu.
Kommer ett par hårda veckor framöver. Men min Felicia är nu på väg från Spanien så kommer allt snart få träffa henne känns rätt jävla underbart!.
Annars har helgen varit kul, var riktigt kul igår på badet i Skövde, där jag träffa Emil eklund i röda badbrallor!
Teater idag och kommer bli riktig kul, taggar som tusen. Ne men nu får jag allt göra klart så jag kommer någon vart!
Over and ut. . Nilsson

Mannen, myten eller legenden?

Fuckade ur rätt totalt igår!
Helt underbar kväll och vill tacka alla som förgyllde den!
Blev både spelning och gött umgänge på samma kväll. Detta våda inte gott för plånboken men vad gör detta man lever bara en gång, nu ska jag snart dra och lägga mig och ladda inför i morgon en lat freda som det inte händer ett skit på. Ska istället till Skövde på lördag och testa badet och och lite djungelforss. Saknar dig Felicia nu får du komma hem från Spanien. . .Inte kul längre.
Over and ouuuutt .. Nilsson

Nilsson här!

Röda och fyrkantiga ögon faller snart ihop men vill bara fortsätta. Låten är snart klart fattas bara bas och sång haha!
Spela in trummer idag innan jag hade konsert med ettorna vilket gick sådär. . kunde gått bättre. Men i morgon så är det gig hela dagen så nu kör vi!
Ps. Hoppas ni inte missar en bra frukost på torsdag,
Over and out Nilsson

höll på att glömma. . .

Fick världens sötaste brev idag! Saknar dig älskling!

Reserven . . eller?

Spelning med ettorna i morgon och på onsdag kommer bli mycket spännande, låtarna sitter
tack vare mitt tjöt om att vi skulle repa.
Jo men det kommer bli kul, spelar hela dagen i morgon och på onsdag spelar vi även där hela dagen
fram till ca 23:00
Kommer då spela på bowlingen i skara. Så kom och ta en titt.
Säger bara, samma tråkiga humor igen, haha! jösses
Over and out Nilsson

Trött eller tött?

Löradg kväll, dagen innan var det freda och var i vedum hela kvällen och träffa massa godingar sedan åker jag och Mr Persson ut till jämnesjön och upptäcker en bil till. . . Där blev jag så bara, - va FAN ofta någon kommer på samma sak som vi!.  Men alla fall vi går dit och upptäcker ett grabb gäng och jag antar att de trodde jag och karl var ett par som åker ut till ett sådant ställe 10 på kvällen för att basta. . . Men det är vad jag tror , haha! Nu är det lördag och var varit hos syrran hela kvällen varit helt underbart med Tv-spel och mys med lille Arvid "mitt syskonbarn".
Over and out Nilsson.

Somnar med ett leende ändå.

Den norske gutten är hemma från teatern och är trött, ledsen och glad. Idag åker Felicia till Spanien i nästan 14 dagar. . . Får jag inte se henne på länge men när jag sätter foten innanför huset får jag en varm kram av Maja som springer runt och inte vill sova. Nu kommer jag till det roliga vi sprang runt och jaga varann, men denna tjej tyckte hennes blöja var för tung så hon tog av den sa "blää" och kasta den i pappas ansikte jag trodde jag skulle dö. Sprang runt i rumpan bar och kastade runt den. . . Herregud haha!
Over and out Nilsson

Idag hej!

Nu har Morbror Daniel vart mycket duktig idag. Fått massa gjort och ska snart lägga sig och sova för att orka med morgondagen som består av inspelning och spela massa trummor plus att jag ska till tandis och greja med stålet i truten. Blir grejer det. Gitarren spelas för fullt så man blir trött och jag vill få ordning på min Gemu och Sätta de sista bitarna i innan jag spelar in trummor i studion. Party säger vi då.
Kommer dock bli väldigt ledsen för snart åker Felicia i från mig i nästan två veckor. Inte alls okej detta .. . .
Over and out Nilsson

Stig eller? .

Jag, jag vet inte vad, är så förbannat ledsen orkar inte vill inte göra något, trött och arg. Samtidigt är jag glad till tusen och det kan inte bli bättre. Har en klump i halsen som inte vill försvinna men vet inte vart den ska gå. . . Den vill ut och bara försvinna eller så vill den längre ner och lägga sig som ett lock över allt.

Stigen är ett sidospår för den som går på vägen.
Vägen vet vart den ska och den har ett mål. Vägen vet hur långt det är att nå fram men det tar olika lång tid för alla.
Stigen är ett lite mer mysterium den har inga skyltar så man vet inte vart man hamnar och den vet inte vart den ska. Vet inte om man kommer fram.
Jag har nog gått på vägen för mycket känns det som, gör jag verkligen rätt gör jag det jag vill. Har haft en riktning i hela mitt liv och nu är den snart slut men vad händer sedan då. vägen är ju slut jag kan inte går tillbaka igen.
Hade nog velat hoppat på stigen med en gång så man hade prövat och gått vilse testat och gå tillbaka och börja om kanske går man fel igen men det är bara att gå tillbaka och byta stig.

Men man kanske ska ha olika mål i framtiden så man vet vad man ska göra. Blir bara så besviken när man misslyckas. .


Over and out Nilsson.

Lord, I lift your name on high!

Idag är väntan över idag har jag blivit morbror till en nyfödd pojke (: . Min storasyster Elin har nu burit runt på denna sak i över 9 månader. Nu är han kommen (: . Ska åka och hälsa på henne och den lille i morgon kväll (:
Over and out Nilsson

Daniel till terminalen!

I morgon lyder dagen
- Studio
- Idrottsprov
- K-grupp möte
- Sist men bäst av allt träffa min Felicia !
- Sova gott!
Där på Historia prov jippe! :(. .
Ne nu ska jag ladda batterierna och försöka komma upp i morgon bitti!
→ Over and out Nilsson! :D
RSS 2.0