Skojjar du!!

http://www.globalrebels.com
Mina nya favorit hemsidor!  OMG! . Helt sjuk ju , finns inte snyggare kläder någonstans!
Får klicka sig vidare på länkar där uppe.
John Lennon
Fender . . .
Och mycket mycket mer.
Ja, då har man vart nästan en hel helg med kära Felicia, mycket trevligt vill jag säga. Ska snart krypa ner under täcket och somna gott till en bra film vid namn  ... ja det får vi se.
Over and out .. ..Nilsson

varför ska man vara först?? :O

Kommer att bli mitt nästa köp. (: mycket fin!
För övrigt har dagen varit hyfsad, Blir att ge mig in i skolans värld. och försöka få ordning på mitt rum!!
Over and out .. .. Nilsson

Kommer aldrig ta slut. .

Får ju inger mer än att göra ännu mer, va?, jösses!. Hur ska man hinna, sedan säger dem att ja ni måste ju ha någon fritids aktivitet med... Tjena! När och hur ska man hinna med det, när man har läxor varenda dag varje vecka hinner ju inte ens plugga fören man har något nytt att läsa på. Ne nu börjar det spåra ur assa :O. Tycker det ska bli skönt och börja spela teater för man lite annat att tänka på mer än skolan!
Jag ha världens bästa flickvän! (: Kärlek till dig!<3
Over and out ... .Nilsson

Overdrive.

Jag tycker detta är lite överskattat att skriva varenda dag, men fan man känner ett behov när man väl börjat fett sjukt!. Alla fall har ja faktist inte hunnit med i helgen. Just nu är jag mellan 2 jobb pass. Men har varit en mycket trevlig helg. 18-Party i fredas, och igår var det ett jätte fint vinterbröllop mellan Marie-louise och Daniel och sedan vågade Larsson ta sig till larv och idag är det jobb hela dagen och missa första teater träffen :(. Inte helt okej, Men känner att jag behöver allt jobb jag kan få! haha! ee nu är rasten slut ;)
Over and out .. ..Nilsson

Rock and rollin. . .

JA, då är det snart freda igen och veckan har tagit slut, men ska då till longs bygdegård och fira fröken Louise som fyllt 18 år!. Grattis grattis, Sitter med jätte kaluffs och precis lagt på telefonen, ne känner att jag måste få lite ork och sätta igång med Gemun. Hade vart gött om man kunde trycka in ett data minne i skallen och bara ladda in med den infon man ville ha! :D. Men drömmar är för värstingar. Godnatt !!
Over and out . . .. Nilsson

I walk the line.

Ska sätta mig med lite gemu och lyssna på Elvis hade jag tänkt, ska även snart komma på att jag ska klippa mig men de får pappa sköta om, han behöver rätta till sin kalluffs med! ;D. Ne känner att det kommer bli en spännande vår med ny teater (: . Ser verkligen fram emot detta, men kommer bli en del slit. Kolla nyss klart på "I walk the line" , en riktigt grym film, som jag hoppas många har sett fall inte kolla på den!. Det är mörkt ute och ser inte ens månen inte okeej!. Lägger en isbit innanför nacken och tänker på sommaren!, Den är inte långt borta bara ett halvår sådär. 2011 ett år man aldrig glömmer!
Over and out, Nilsson

Long time ago. .

Nu var det ett tag sedan jag skrev, så ska jag gör så gott jag kan för och leva upp till alla krav inom dessa dagar. ser hur detta blir. Ryggen är alla fall bra, repa mig med "våldta ren". vakande upp på lördag morgon med ett stort behov av Felicia och for enda väg till Falköping och besökte the family of Berger, denna dag tillbringa vi med att spela monopol där jag "lät" Felicia vinna, när hon väl vann sa hon att hon inte tyckte om mig, kändes väldigt bra. . eller inte? :s . Men Mitt hjärta åkte med mig hem och hjälpte mig och Larsson att dikta till ett bra bröllopstelegram. För jag ska nämligen på Bröllop nästa lördag. Kommer då bli en mycket trevlig och fullbokad helg, 18-fest, bröllop och Jobb! Tackar vi för, men kommer dock inte kunna vara med Felicia för hon kommer få besök ifrån ett land vid namn Spanien!. Tummen ner men de kommer säkert få det jätte trevlig!!
Over and out.. . ..Nilsson

Jösses!

Hur ska det här bli bra! ;D. jaja, inget blir som man tänkt sig (: . Men vad spelar det för roll om 100 år!.
Nu är det bara att tagga för den först katedraldan i morgon, men Felicia ska åka med mig hem så det blir kalas! :D
ser lite "schev" ut nu, gjorde världens vurpa på trappan med två fulla händer så har lite ont i räva och rygga!. Vi kör lite orbitrack och tar en varm dusch på det! ;D
Over and out. .. ..Nilsson

Jösses!

Hur ska det här bli bra! ;D. jaja, inget blir som man tänkt sig (: . Men vad spelar det för roll om 100 år!.
Nu är det bara att tagga för den först katedraldan i morgon, men Felicia ska åka med mig hem så det blir kalas! :D
ser lite "schev" ut nu, gjorde världens vurpa på trappan med två fulla händer så har lite ont i räva och rygga!. Vi kör lite orbitrack och tar en varm dusch på det! ;D
Over and out. .. ..Nilsson

Festlista!

Grattis!!!! den 22:e Januari så gifter sig min kära Marie-louise Runesdotter (: . Mycket trevligt detta (: .
Klar med en mysig låt och laddat en skön est lista på Spotify. Sov gott alla!  haha^^
Du är den bästa i världen! (: <3
Over and out . . . ..Nilsson

komigendå!!!

då är det dags igen sitter i skolan och lyssnar på två lirare som pratar om spelet Wow. Fruktansvärt roligt. . .
Ne nu ska vi inte hänga läpp, börjar kvart i 12 och seg efter denna natt, blev inte mer än ett par timmar innan klockan ringde vid 5! PARTY i Nilssons hus var det!. Ja vad händer nu, ska snart dra och se om jag hittar något till mamma på Maritas! PÖSS!
Over and out . . ..Nilsson

Reklam!

Nu ska jag passa på och göra lite reklam för denna sommar. Jag ska vara med i årets fars, vi ska spela
Hotell-liggaren i Teaterladan i Larv av Ray Cooney. Förra året var det nytt publikrekord och hoppas på ännu mer besökare i år. Våran regissör är guldmask vinnaren och heter Anders Aldgård "som för övrigt gör rösten till Zazu i lejonkungen" han ska regissera för 3:e året i rad. Kommer bli en mycket kul och trevlig vår/sommar!






Premiär lördagen den 18 juni kl. 19.00.


Övriga speldagar:

Tisdag 21 juni Kl 19.00

 

Tisdag 28 juni Kl 19.00

Onsdag 29 juni Kl 19.00
Fredag 1 juli Kl 19.00

Lördag 2 juli Kl 15.00 och 19.00

Söndag 3 juli Kl 16.00

Tisdag 5 juli Kl 19 .00

Onsdag 6 juli Kl 19.00.

Fredag 8 juli Kl 19.00
Lördag 9 juli Kl 15.00 och 19.00

Söndag 10 juli Kl 16.00

 

Tisdag 12 juli Kl 19.00
Onsdag 13 juli Kl 19.00

Fredag 15 juli Kl 19.00

Lördag 16 juli Kl 15.00

 

Bokning av biljetter för grupper om minst 10 personer kan boka redan nu.
För övriga öppnar biljettbokningen den 1 maj.

Tel. för bokning, köp av presentkort och information:
Bengt 0512 - 422 15

Over and out . . ...Nilsson

kort,

ja, detta har varit en spännande helg, mamma 40 år skaffat Facebook, jag har varit  med världens bästa och sett på efterlängtade Harry potter,  kan inte bli bättre (:
Klart det sak bli längre jag bara skojja!! håret börjar torka och jag ska vara själv i morgon och försöka få någonting gjort. Är ju skola på tisdag, vilket inte är allt för kul, men ska försöka bli jätte trött och bara "uggla" hela dagen.
Det hon vill ha, med Plura får avsluta kvällen (:
Over and out . . .. Nilsson

HAllon!

du kan få använda min data hur mycket du vill i morgon så du kan vara lugn! :D
Party Maja!
Over and out . ... Nilsson

Då var det snart .

Då var det snart freda igen och veckan går mot sitt slut, som även detta lov kommer göra därför ska jag tillbringa så mycket tid med Felicia det bara går, mamma fyller 40 och jag kan inte hela uppspelningslåten men det är så det ska vara har Maja under min mage som ligger och snuttar på en klubba vilket mamma inte vet om så schhhhh!!!.
Over and out. .. .Nilsson

Hemma i the big city

Då har man varit i skara på en lika spännande resa som vanligt med karl persson! :D , vi skulle se Narnia "Kung Caspian och skeppet gryningen". Han skulle hämta ut biljetter men fanns inga bokade då kom han på att han redan betalt dem och gick till en automat, sedan gick vi till Ica bullen och köpte drick, men då kommer karl på att han inte längre har på sig sin biljett och vet inte vart han gjort av den så. får ta ett strög på ica igen men hittar den inte Karl han sådan tur och får gå in ändå. . . haha!  Förövrigt var det en riktigt bra film! (:
Nu är det 3:e perioden av USA - SWE junior VM.
Saknar dig ! <3
Over and out . ... Nilsson

Ge mig ett G!

Idag har det varit en Gemu, sims och lidköpings dag. Bara latat och tråkat, men det blir ändå en liten klischig för sa dra och se Narnia med Kalle kommer nog bli lite spännande hihi^^. Men taggar ändå för att jag fick ur mig att jag och Felicia skulle se Potter och detta kommer gå av stapel på söndag! tjoho! Mycket nöjd. Ne nu kallnar snart riset! Pösss!!!
Over and out . .. ..Nilsson

Få allt bli de

ja då ska man ta en helg med gänget och inviga spelet fia med hutt! :D
har ej läst reglerna men hoppas att det blir roligt annars har jag MONOPOL!!! :D
Over and out ... ...Nilsson

Green small things

jag har en adventsstjärna i mitt fönster tror inte den har varit tänd någon gång. för mig lampan gick i kras och inte brytt mig. Aja, blir snart en sväng till skara och ser hur de har det där. Tror på mycket lyckat möte. Det snöa mer inatt vilket jag såg för jag vaknade vid 4 för ett okcup vid namn Ellen skriver att hon kommer hem från Thailand Good to know. .. . Vill bara att tiden kan gå fortare så att blir sommar nu rätt less på snön nu, Vill ha sommar med teater, rosenström, 18 år och en go bränna!  ojojoj!
Over and out .. ..Nilsson

Hockey!

Sverige - Ryssland junior VM. Ja kan väl inte svika nu börjar snart 2:a perioden!
Ögonen är som 2 stekpannor och jag lyssnar från duschen ;D fuck yeah. . . Will Smith får vänta :/
Over and out. . ...Nilsson

blod svett och tårar!

Suttit med Gemu nästan hela dagen gjort de som man ska men känns som man inte fattar något ändå :O så får bli morgondagen syssla med. . Efter mötet i skara med våran kära kommunikationsgrupp! Men nog om den skiten!
Daniel har spelat gitarr nu på kvällen och försöker komma på en bra låt, men kommer inte hända så väntar tills Felicia kommer så hon får hjälpa mig hihi^^ "alla fall hoppas hon kan hjälpa mig". E fy fan fingertopparna har tagit stryk och gör ont och skriva! nu blir det när med kläderna i tvättmaskin fanskapet och jag hoppar in i duschen och leker Will Smith!
Over and out. . . ..Nilsson
Sommaren 2010. . .

Clementin med K!

Är väldigt sugen på kaffe och Maja tror hon är kung, huvudet börjar värka och har sovit som en kung!. Ska snart börja med maten, och min flickvän åker snart och solar. Fan jag blir ju jätte blek! Vågar snart inte träffa henne. Men men mamma snart 40 gammal tant hihi^^. Wilma kollar på film och plogbilen kör utanför, när fan ska vädret sluta är ju ren is nu. vad är detta, fuck yeah! nu blir det grön skjorta och kaffe! pöss!!!!!
Over and out . . ... Nilsson
<3

Jag blir så trött på dem!!! :D

Fan fångarna på fortet, javisst är det bra men när de tar dit bloggare som aldrig sett något annat än en dataskärm så tycker jag de kan stanna bakom en sådan, inte fan kan de lösa uppgifter om de tänker på hur snygg man är och hur gammal man är, herregud haha! det var en upplevelse till chokladbollarna! :D
- Jag är väldens gladaste hihi^^
- Hon är bäst!
- Tänker på dig, fan att blev som det har blivit! :( <3
Over and out. . . . .. Nilsson

Gött nytt år! :D

då var det ett nytt år och man har lite hemligheter man ska genomföra haha! :D
Sitter nu bredvid Felicia och Maja, kommer bli en spännande kväll!
Men nu måste man ju säga ett par välvalda ord om gårdagen. . . Assa gayförklarad, god mat och feber!.
kan ju inget annat än vara ett bättre nyår!. "Ja Felicia sitter och läser samtidigt som jag skriver så blir väl inte allt för personligt detta inlägg men va faen!". Kan ju säga att gårdagen bestod av en mycket trevlig 3 rätters middag. Inte just Lisa, Jakob och Felicia utan "Räkgojsmojs" på toast, Mangochutney Kyckling "Felicia stavar" och en choklad pannacotta. Sedan trodde jag hade rät men hade fel ja ja ja.
Over and out . . ... Nilsson
Gissa vad??
Hmmm vad kan detta vara?
Rätt svar får en kram av mig! hihi^^
RSS 2.0